16 beste dating-apps voor het vinden van liefde + tips voor het smeden van echte verbindingen met vreemden

Het lijkt misschien alsof de dagen dat stellen elkaar ontmoeten door dezelfde grapefruit op te halen bij de supermarkt of door een gesprek aan te knopen in de bibliotheek al lang voorbij zijn, maar (hoewel zeldzaam) gebeurt het en die liefdesverhalen bestaan ​​nog steeds. Natuurlijk, als je actief probeert te daten, verliefd te worden en / of mee te liften, kunnen die liefdesverhalen een beetje moeilijker aanvoelen.

 

De datingwereld is tegenwoordig immers vrijwel geheel online verschoven.

 

“Virtueel daten voegt een andere genormaliseerde optie toe om een ​​partner te vinden. Vaak zijn mensen beperkt tot wie ze ontmoeten vanwege hun woonplaats ”, legt Maria Sullivan, Dating Expert & VP van Dating.com uit. “Met virtuele dating kun je contact maken met mensen in het hele land en echt zien wie er is, waardoor het makkelijker wordt om je wederhelft te vinden. Zodra de COVID-19-uitbraak is gestorven, kunnen mensen weer naar buiten gaan en zich mengen, maar veel zal nog steeds virtuele dating in hun achterzak houden, gewoon om alle opties open te houden. ” parship reviews zijn positief.

 

Datingapps en datingsites zijn de nieuwe norm, met 48 procent van de 18- tot 29-jarigen, 38 procent van de 30-49-jarigen en 16 procent van de 50-plussers die een datingsite of -app gebruiken, zegt Pew Onderzoek. Nummers onder de LGBTQ + -gemeenschap zijn nog hoger, met 55 procent van de lesbische, homoseksuele of biseksuele volwassenen die apps gebruiken; LGBTQ-paren rapporteren ook hogere percentages van toegewijde relaties of huwelijken die worden gevonden via online dating-apps en -sites.  50 plus match online is bekend.


 

“Ik ben dol op dating-apps! (heeft niemand ooit gezegt). Ze zijn de toekomst en het maakt het zoveel gemakkelijker voor mensen om verbinding te maken waar ze elkaar niet gemakkelijk kunnen kruisen ”, Andrea Loredo Bachalis, oprichter van de stijlblog PrettyProperQuaint. “Of zelfs als ze dat deden en elkaar op de een of andere manier niet opmerkten. Peter en ik merkten dat we vlak bij elkaar werkten, ik ging ook naar school in de buurt van waar hij woonde, rond dezelfde tijd en we kruisten elkaar nooit! ”

 

Laten we eerlijk zijn, je zou elke grapefruit in Whole Foods kunnen aanraken in de hoop dat een andere hand samenvalt met die van jou, maar de kans dat je je toekomstige echtgenoot of vrouw vindt, is klein. Tegenwoordig veeg je naar rechts om je schatje te vinden, ster in Love Is Blind, of trouw je op het eerste gezicht op Lifetime …

 

“Een groot voordeel is dat je met online dating in contact kunt komen met een groot aantal in aanmerking komende singles om te zien met wie je echt contact maakt en meer wilt weten”, vertelt Maria Sullivan aan Parade. “Bovendien, als het gaat om online dating, ben je niet beperkt tot het ontmoeten van mensen in jouw omgeving. Je kunt mensen van heinde en verre ontmoeten en hopelijk een beter idee krijgen van wat je zoekt in een partner. ”

 

Dus, als je niet zeker weet waar je moet beginnen, probeer dan misschien eerst de dating-app en datingsite-wereld in te duiken voordat je auditie doet voor een reality-tv-serie. Ben je bij ons? Super goed! Blijf lezen voor de 16 beste dating-apps voor alle leeftijden, ervaringen, races, seksuele geaardheden en meer, plus succesverhalen rechtstreeks van de online koppels zelf!