About Us

Todd R. Reed, CPC, is een gecertificeerde professionele communicatie- en relatiecoach. Hij is een viervoudig bekroonde omroep van het jaar en heeft meer dan twee decennia ervaring met tv, radio en relationele training. Van het geven van bestellingen als een spelverblijf tot het faciliteren van tijdritten in de ochtend en live inbrengshows, hij heeft de array beveiligd.

Het eerste boek van Mentor Todd, “Discussion is Sexy”, was een grote hit van Amazon.com, wat leidde tot bezoekersoptredens op dochterondernemingen van CBS, NBC en FOX. Hij kwam opdagen bij meer dan 75 radioprojecten, was welkom om een ​​breed gecoördineerd radiosyndicaatprogramma te hebben en werd benadrukt als relatiemaster in nationale / universele distributies, waaronder “Lady’s World”, “Men’s Health Singapore” en “First for Dames.”

Zijn recentelijk gedistribueerde tweede boek, “Reform Your Relationships”, biedt tips en instrumenten over de beste manier om de verbindingen zowel op het werk als thuis te verbeteren en bracht Coach Todd een profielstuk binnen in het tijdschrift “Life in Chenal”.