Westpac en Amex splitsen: wat zijn uw creditcardopties?

Vandaag hebben grote bank Westpac en creditcardgigant American Express officieel de banden verbroken. online mastercard kopen is sneller.

 

In de toekomst zullen de Westpac Altitude Black en Westpac Altitude Platinum niet langer worden geleverd met de optie om te bundelen met een American Express-kaart.

 

Volgens Westpac is er een verschuiving opgetreden in de belangstelling van consumenten voor gebundelde creditcardproducten. De beslissing werd genomen in samenwerking met Amex.

 

“In de huidige omgeving hebben statistieken aangetoond dat de Aussie-uitgaven laag zijn”, zei Kirsty Lamont, directeur van Mozo.


 

“Dus sommige creditcardgebruikers willen natuurlijk hun gebundelde creditcards laten vallen en iets kiezen dat beter bij hun behoeften past, zoals een creditcard met een laag tarief of een ander beloningsprogramma.” vergelijk creditcards online is makkelijk.

 

Maar wat betekent de splitsing voor huidige kaarthouders?

Het goede nieuws is echter dat de splitsing geen invloed heeft op uw beloningspunten. Huidige klanten verdienen nog steeds punten in overeenstemming met het loyaliteitsprogramma waarvoor ze momenteel zijn ingeschreven.

 

Maar voor nieuwe klanten zullen deze Westpac / Amex-bundels niet langer beschikbaar zijn. Beide creditcardaanbieders hebben nog steeds een heleboel geweldige opties.